HONLAPUNK ÁTALAKÍTÁS ALATT ÁLL!+36 30 498 3546 info@sensiplan.hu

Bevezető előadás

Gyere el – akár szkeptikusan is! – a bemutatónkra, és távozz magabiztosan azzal a határozott döntéssel, hogy Te is szeretnél Sensiplanos lenni!
A bevezető előadáson egy látványos, interaktív, szakzsargonmentes ciklusismeretet kapsz. Megismered a test lenyűgöző működését, mindent megtudsz, amit biológia órán nem tanítottak meg neked. Eloszlatjuk a védekezés, terhesség, a spontán ovuláció körüli tévhiteket, őszintén beszélünk a városi legendákról, melyekre már pusztán a bemutató is azonnali tudományos válaszokat és magyarázatokat ad.
{

Vélemény egy hónappal a bemutató után

„Teljesen máshogy kapcsolódom most a testemhez, az egész ciklusomhoz és a vérzésemhez. Ami ott történt, szinte varázslat volt, a következő menstruációm már egyáltalán nem volt fájdalmas!”

Györgyi

Megismerkedhetsz a Sensiplan „Természetes & biztonságos” tankönyvvel és munkafüzettel, melyek tanfolyamaink szerves részét képezik, és nélkülözhetetlenek a pontos tanuláshoz. Beszélünk arról, hogy mit jelent az önmegfigyelés a mindennapokban, hogyan üzen nőként a test az ő csendes nyelvén. Feltörjük a titkos kódjait, megbeszéljük, miket figyelünk, és hogyan jegyezzük fel mindezt hónapról hónapra az ú.n. cikluslapra.

{

Vélemény közvetlenül a bemutató után

„Annyira sajnálom, hogy ezeket a dolgokat eddig nem tudtam! Sokkal könnyebb lett volna nőként eddig is a mindennapokban! Most értettem meg az egész folyamatot, ami hónapról hónapra a testemben zajlik, és most nagyszerűen érzem magam! Ezt mindenkinek tudnia kéne!”

Fruzsina

Aki egyszer részt vesz egy ilyen bemutatón, az élmény, amit átél, más emberré teszi! Jelentkezz és győződj meg róla személyesen! A bemutató után töltsd le a cikluslapot, végy egy hőmérőt, amit mostantól csak te csak erre a célra használsz, és már másnaptól kezdd el figyelni a tested! Meglásd, egy nagyon izgalmas utazás veszi kezdetét!

Tudnivalók a bemutatóról

  • Hossza 2–2,5 óra, a kérdések függvényében.
  • Min. 3 fő/pár jelentkezése esetén tartjuk meg.
  • Részvételi díja egyénenként / páronként 7990 Ft.
  • Helyszíne Budapest, V., XII. vagy XIII. kerület.
  • A részvétel jelentkezéshez kötött. A jelentkezési lap kitöltése után küldjük a számlát, melynek befizetésével biztosítod a helyed a programon.