HONLAPUNK ÁTALAKÍTÁS ALATT ÁLL!+36 30 498 3546 info@sensiplan.hu

Tanfolyamok

Miért jó sensiplan® tanfolyamra jönni?

Életre szóló és alapvető tudás birtokába jutsz a női és férfi test működésével kapcsolatban – amit mindenkinek tudnia kellene! -, melyet minden életszakaszodban a magad javára tudsz fordítani
Átfogó ismeretekre teszel szert a termékenységgel, a testtel, a ciklussal kapcsolatban
Megtanulhatod a sensiplan® természetes fogamzásszabályozási rendszert, mely harmóniában van a testi működéssel, a természettel
Szabadon, gátlások és tabuk nélkül beszélhetsz az összes olyan tapasztalatról, kételyről, aggodalomról, érzésről, gondolatról, melyekről amúgy nem „szokás” beszélni a védekezés/fogamzásszabályozás, gyermek(nem)vállalás, szexualitás témaköreiben
Hatékony, elfogadó és támogató segítséget kapsz a tanfolyam egész ideje alatt a kiválasztott, képzett oktatónktól
A tanfolyam hónapjai alatt szerzett saját élményedet teljes mértékben, kendőzetlenül megoszthatod az oktatóddal, együtt dolgozhatjátok fel a tapasztalatokat
A tanfolyam kellékeit – a tankönyvet és a munkafüzetet – bármikor felütheted, ha utána szeretnél nézni valaminek, vagy gyakorolnál egy keveset

Miért rossz ötlet kételkedni abban, hogy a természetes módszerek nem biztonságosak?

Mert akkor megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy egy olyan módszert válassz fogamzásszabályozásra, ami veled ÖSSZHANGban is tud működni, mindenféle káros mellékhatás nélkül!

Miért felszabadultak azok, akik termékenységtudatosan élnek?

Mert ismerik testük jelzéseit, meg tudják fejteni azokat, megértik és nyomon követik nap mint nap a működésüket, és ezt a tudást magabiztosan használják a Sensiplan fogamzásszabályozási módszerrel együtt!

Miért nem érdemes frusztrálódni amiatt, hogy sok rossz közül kell kiválasztanod a fogamzásgátló módszeredet?

Mert van egy igazán ember – és környezetbarát választás is, ami hormonmentes, természetes, rád van hangolva és nem kell folyamatosan költeni miatta! Ez a Sensiplan!

Az ehhez szükséges tudást könnyen megszerezheted, nálunk elérheted és megtanulhatod! A Sensiplannal egy olyan alternatív fogamzásszabályozási lehetőséget kapsz a kezedbe, melyet egy életen át használhatsz! Válassz a tanulási lehetőségek közül, és jelentkezz be tanfolyamaink egyikére!

Egyéni tanfolyam

Ezt válaszd, ha…

Csoportos tanfolyam

Ezt válaszd, ha…

Eseti konzultáció

Ezt válaszd, ha…

Íme pár vitathatatlan tény a Sensiplan módszerhez

Németországból származik, 1984-ben született meg egy orvosokból, pedagógusokból, pszichológusokból álló munkacsoport együttműködése nyomán (ők az Arbeitsgruppe NFP)
a módszer a tüneti-hőmérőzéses természetes fogamzásszabályozáshoz tartozik, 2011-ben kapta meg a Sensiplan nevet
a közismert német precizitással állították össze, több mint 30 év tudományos kutatás áll mögötte
több tízezres cikluslap-adatbázis áll a rendelkezésünkre
A sensiplan® Pearl Indexe (PI) – ami egy módszer hatékonyságát mutatja meg – 0,4-1,8 között van, ami annyit jelent, hogy 100 nő esetén 1 éven belül ennyiszer történik váratlan fogamzás
A sensiplan® bizonyítottan alkalmas a ciklus termékeny és terméketlen szakaszainak napra pontos meghatározására
Egyesületünk már több mint 25 éve működik együtt a német munkacsoporttal, az itthoni csapatunk tagjainak többsége évtizedes oktatói múlttal és hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezik

A tanfolyamokról általánosságban

A sensiplan® tanfolyam 5 alkalomból áll. Az alkalmak 4-5 hónap alatt havi rendszerességgel követik egymást, alkalmazkodva a tanfolyamon részt vevő hölgy ciklusához. Azaz egy hónapban (egy ciklusban) egyszer találkozunk. A célja ennek, hogy saját élményen keresztül, a saját ciklusokon is begyakorolva jussunk el a tanfolyam végére a Sensiplan szabályrendszerének teljességéhez, tehát azzal a biztos tudással váljunk el egymástól, hogy a módszert önállóan, hatékonyan és biztonságosan tudja a Sensiplan-felhasználó alkalmazni.

A sensiplan® módszer az önmegfigyelésen alapul, ami azt jelenti, hogy napi rendszerességgel figyeljük az ébredési hőmérsékletet, a méhnyaknyák jellegzetességeit, és –opcionálisan- a méhnyak állapotát. Ezeket a megfigyeléseket lejegyezzük egy cikluslapra, és a megtanult sensiplan® szabályok segítségével napra pontosan megállapítjuk minden egyes ciklusban, aktuálisan az adott ciklus termékeny és terméketlen szakaszait.

Ezt az ismeretet használjuk fel nap mint nap, hogy harmóniában élhessünk együtt a termékenységünkkel, és jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

Egyedül is, párként is.

Ezt az ismeretet kulcsként illeszthetjük a fogamzásszabályozás bonyolultnak tűnő zárjába is, hogy a közösen meghozott gyermek(nem)vállalási döntésünk szerint éljük meg a szexualitásunkat, minden pillanatban teljes JELEN-LÉTtel abban az EGYségben, ami szerelmünk, szeretetünk kifejezésére is szolgál.

A tanfolyam elengedhetetlen kellékei…

…a tankönyv és a munkafüzet, melyet a tanfolyam elején az oktatótól is meg lehet vásárolni 8 750 Ft-ért. A tankönyvben az elméletnek bármikor utána lehet nézni, sőt kedvcsinálónak ismerősöknek is oda lehet adni (ha nem félsz attól, hogy nem kapod vissza 😉 ), a munkafüzetben pedig a 30 különböző cikluspéldával és gyakorlattal nagy rutint lehet szerezni a sensiplan® szabályai szerinti kiértékelésben.

A tanfolyam lehet egyéni és csoportos is…

…végig egy oktatóval zajlik. Miután eldöntötted, hogy melyik tanfolyam az ideális neked, kiválaszthatod, hogy melyik oktatónkkal dolgoznál szívesen. (A honlapunkon – és csak itt! – szerepelnek a képzett és vizsgázott, elkötelezett Sensiplan oktatók, tehát az igazi sensiplan® tudásért és élményért csak akkor tudunk felelősséget vállalni, ha innen választod ki az oktatódat!) Oktatóink önállóan dolgoznak, tehát miután letetted a voksod valaki mellett, ő kap erről egy értesítést, és utána már vele megy tovább a szervezési folyamat.

A tanfolyami díj…

…1 összegben, max. 2 részletben fizetendő. Mivel 5 alkalomról van szó, részletfizetés esetén az első számla 3 alkalomról fog szólni, a második részlet a maradék 2 alkalom díját fedi le. A számla befizetése a tanfolyam megkezdéséig esedékes, ezzel biztosítod a helyed a tanfolyamon.